GENEESwijzerBEURS! wees wijs met je lijf en Genees Wijzer!

Op 29 oktober 2011 vindt de eerste editie van de lokale GENEESwijzerBEURS plaats waar Alternatieve, of beter gezegd, Complementaire Geneeskunde centraal staat.

We willen niet direct naar een arts met kwaaltjes en lichaamsklachten en gaan ons steeds meer oriënteren in de alternatieve geneeswijzen. We zien een stijgende lijn in de complementaire geneeskunde en het besef van natuurlijke hulpmiddelen. Zelfs vele klassieke artsen scholen zich bij om hun klassieke kunde uit te breiden en verschillende alternatieve genezers gaan geneeskunde of verpleegkunde studeren om hun inzichten te verruimen.

Doel is zowel exposant als bezoeker kennis te geven van mogelijkheden binnen de Alternatieve Geneeswijze.

Door een gevarieerd aanbod van diverse behandelmethoden en behandeltechnieken, geneeswijzen, geneeskunst en therapieën te tonen en te laten ervaren, is deze beurs uitermate geschikt voor de open-minded bezoeker om ongedwongen kennis te maken met één of andere vernieuwende therapie of opleiding en zich een beeld te vormen van alle gangbare mogelijkheden op vlak van alternatieve gezondheidszorg, zonder paranormale of spirituele inslag.

Bent u op zoek naar Aanvullende Geneeswijzen op het Reguliere Aanbod, dan kunt u op een van de lokale beurzen informatie vergaren en ervaren welke therapeut voor u geschikt is. Heeft u last van depressie, angst, hoofd-, rug-, of ander pijnen, vermoeidheid, eczeem, verdraagt bepaalde voeding niet of heeft een kind met ADHD of andere gezondheidsproblemen…… vind dan bij ons, uw therapeut in de buurt.

Bent u een therapeut die graag lokaal meer bekendheid wil? Wilt u graag meer mensen helpen en laten weten dat u iets voor hen kan betekenen? Wilt u uw kennis uitbreiden of bent u op zoek naar een beroepsvereniging of wilt u weten welke scholing vereist is, welke materialen en/of middelen gebruikt worden ….dan is dit een uitgelezen kans.

Gecombineerd aanbod beurs,

Ook voeding, supplementen en natuurlijke huidverzorging zullen niet ontbreken. Veel exposanten laten je bovendien proeven (gratis of voor een klein prijsje) van hun therapie. Daarnaast zullen ook lezingen en demonstraties gegeven worden en heel veel andere informatie aanwezig zijn om op een prettig gezonde manier in balans te blijven.

Voor meer info over deelname aan de beurs als exposant of bezoeker en over de mogelijkheid voor het houden van een workshop of lezing, verwijzen wij graag naar onze site www.geneeswijzerbeurs.nl

Wilt u een toepasselijk artikel op uw site en of in uw tijdschrift /krant dan kunt u contact met ons opnemen.