Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Miasma

  • Tom

    Miasma is iets ontastbaars en onzichtbaars. Het werkt waarschijnlijk in via de quantummechanische shift, die je wel meer ziet bij mensen die te veel aandacht geven aan hun psora, en daardoor de wortels van hun vis vitalis-balans in onevenwicht kunnen brengen, dit werkt zowel in het verleden als in de toekomst, maar in verkeerde handen kan het de zelfhelende kracht van het lichaam in gevaar brengen, daarom is het vooral belangrijk steeds de juiste hahnemannse medicijnen te kiezen, die dan ook snel, zacht en permanent de kwaal zullen verhelpen, tenzij er door een quantum-mechanische sprong in de verkeerde schil van de ui werd ingegrepen, want elke patient is als een ajuin die moet gepeld worden tot op de juiste diepte, begrijpt u?

    tom

    :lol:

  • kaos

    Tom je kan zo als healer aan de slag. ;)

  • Visje Vitalis

    De miasmatherapie mag niet DNA-gerecombineerd worden met reiki I t/m VII, zeker niet wanneer er zoetzure sjalotjes op het menu staan, aangezien reiki dusdanig het morfogenetisch miasmaveld versterkt dat het miasma via de booleaanse resonantiesprongen epigenetisch transmuteert tot 49 geïnverteerde chakra's die in essentie meridianen hadden moeten zijn.

    Met dank aan Ivar Moll voor zijn inspirerende adviezen.

    Jullie paragenie

    Visje Vitalis

  • Anne

    Straks wordt Vitalis nog een wijsgeer in de parapsychologie….:D:D